Κατεβάζει διακόπτη στο Εργατικό Κέντρο η ΔΕΗ

Κατεβάζει διακόπτη στο Εργατικό Κέντρο η ΔΕΗ

Να αφήσει χωρίς ρεύμα το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων λόγω χρεών, απειλεί η ΔΕΗ και κλιμάκιο της εταιρείας επιχείρησε σήμερα Πέμπτη, να κόψει το ρεύμα. Το πρόβλημα οφείλεται σε ανεξόφλητους λογαριασμούς προς την επιχείρηση, αξίας 13.000 ευρώ. Είναι η δεύτερη προσπάθεια του τελευταίου δεκαημέρου. Πρόκειται για χρέη της προηγούμενης διοίκησης Γκάρτζου – Φασούλη, σύμφωνα με τη νυν διοίκηση που έχει ζητήσει εδώ και καιρό την ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων ώστε να αποπληρώσει το οφειλόμενο χρέος με τρόπο που να μην σταματήσει η δράση του ΕΚΙ.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μέσο της διορισμένης διοίκησης της ΔΕΗ, επιδιώκει  την οικονομική και πολιτική εξόντωση της δράσης μας. Την ίδια στιγμή κάνει τις πλάτες στους μεγαλοοφειλέτες επιχειρηματίες του τόπου.  Η επιλογή της ημέρας δεν είναι τυχαία. Ανήμερα της έναρξης του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, η κυβέρνηση με την μεγαλοεργοδοσία στέλνει μήνυμα στις ταξικές δυνάμεις» τονίζεται στην καταγγελία του Εργατικού Κέντρου. 

Το Εργατικό Κέντρο καλεί συνδικαλιστές, εργαζόμενους συνταξιούχους και ανέργους της πόλης να υπερασπιστούν το Εργατικό Κέντρο, τόσο ηθικό όσο και με φυσική παρουσία, τα πρωινά στο κτίριο, για να αποτρέψουν οποιαδήποτε μελλοντική απόπειρα διακοπής του ρεύματος.

Show Buttons
Hide Buttons