ΚΙΝΑΛ: Περιοδεία στο Μέτσοβο από τη Μ. Ζήκου

ΚΙΝΑΛ: Περιοδεία στο Μέτσοβο από τη Μ. Ζήκου

Περιοδεία στην πόλη του Μετσόβου πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον νομό Ιωαννίνων, Μαργαρίτα Ζήκου, σήμερα το πρωί! 

Η κ. Ζήκου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων, επισκέψεων και επαφών με πολίτες και φορείς της περιοχής, ενώ η περιοδεία της συνέπεσε με την επίσκεψη στην περιοχή του επίσης υποψηφίου, βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, και Γραμματέα του κόμματος, κυρίου Μανώλη Χριστοδουλάκη στο Μέτσοβο! Μάλιστα υπήρξε συνάντηση και κοινή περιοδεία των δύο, σε καταστήματα και συνοικίες της πόλης, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα από πλευράς ατμόσφαιρας αλλά και ανταπόκρισης των πολιτών!

Ακολούθως, τόσο η κ. Ζήκου όσο και ο κ. Χριστοδουλάκης μετέβησαν στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, συνέχισε την περιοδεία του, στο πλαίσιο της εξόρμησης προεκλογικού χαρακτήρα, ώστε να επιταθεί και να ισχυροποιηθεί η επαφή και η επικοινωνία του κόμματος της κεντροαριστεράς με τους προοδευτικούς πολίτες και τον κόσμο εν γένει, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου!

Show Buttons
Hide Buttons