ΚΙΝΑΛ σε διάταξη εκλογικών «μαχών»

ΚΙΝΑΛ σε διάταξη εκλογικών «μαχών»

Στα Γιάννενα βρέθηκε την Τετάρτη ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και το στέλεχος του κόμματος και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου. Πραγματοποίησαν επισκέψεις και παραχώρησαν συνέντευξη τύπου από τα νέα γραφεία της Νομαρχιακής οργάνωσης Ιωαννίνων του κόμματος στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα.

Έχοντας στο πλευρό τους τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Άλκη Λάνταβο, τόσο ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου όσο και η κ. Γιαννακοπούλου, τόνισαν πως με την ημερολογιακή λήξη του τρίτου μνημονίου, η χώρα έχει μπει σε μια οιονεί προεκλογική περίοδο, αίσθηση που ενίσχυσε ο Πρωθυπουργός τόσο με το μήνυμά του από την Ιθάκη όσο και με την ομιλία του στην 83η ΔΕΘ.

Ο πολιτικός στόχος του ΚΙΝΑΛ όπως τέθηκε από τα δύο στελέχη, είναι η εκλογική ενίσχυση του κόμματος, ώστε να είναι ρυθμιστής στις επόμενες εκλογές. Ταυτόχρονα, το ΚΙΝΑΛ θεωρεί πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει ευκαιρία παλινόρθωσης της ΝΔ. «Η ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ δεν περνά μόνο μέσα από τις επερχόμενες εκλογές, περνά και από την ανάγκη να είμαστε εμείς ο πολιτικός αντίπαλος του νεοφιλελευθερισμού μέσα από τον οποίο εκφράζεται συχνά από τη ΝΔ…» σημείωσε.

Η κ. Γιαννακοπούλου από την πλευρά της τόνισε πως το ΚΙΝΑΛ θα δώσει την εκλογική «μάχη» ως ο μόνος προοδευτικός πόλος στη χώρα. «Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να γυρίσουν στο σπίτι τους…» τόνισε.

Show Buttons
Hide Buttons