Κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία

Κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία

Οι Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυταπασχολούμενους, τους νέους της πόλης και της υπαίθρου, να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 30/1 στις 18:30 στον πλάτανο στην Αβέρωφ ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις.

«Να καταδικάσουμε μαζικά την ανανέωση, επέκταση, ενίσχυση της επικίνδυνης Συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις βάσεις, που μετατρέπει τη χώρα μας σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο και το λαό μας σε στόχο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Να απαιτήσουμε να ακυρωθεί η Συμφωνία αυτή που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – που προετοίμασε το έδαφος για τη Συμφωνία – να επιστρέψουν τώρα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από αποστολές στο εξωτερικό, να κλείσουν η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές, καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους!» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από το πρωί της Πέμπτης οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα προπαγανδίζουν το συλλαλητήριο και θα συζητούν με τους εργαζόμενους, τους αυταπασχολούμενους, τους νέους της πόλης με συγκέντρωση από τις 10:00 έως τις 14:00 έξω από την Περιφέρεια και περιοδείες στις γειτονιές της πόλης.

Το ραντεβού για το συλλαλητήριο είναι στις 18:30 στον πλάτανο στην Αβέρωφ, από όπου θα πραγματοποιηθεί πορεία και συγκέντρωση έξω από την Περιφέρεια, όπου θα γίνει και η κεντρική ομιλία.

Show Buttons
Hide Buttons