ΚΚΕ: Περιοδεία του Ν. Έξαρχου στην Καλούτσιανη

ΚΚΕ: Περιοδεία του Ν. Έξαρχου στην Καλούτσιανη

Περιοδεία στην περιοχή της Καλούτσιανης πραγματοποίησε ο Νίκος Έξαρχος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Γιάννενα.

Σε συζήτηση με κάτοικους της περιοχής κλήθηκε να σχολιάσει την απάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» όπου σε σχετική ερώτηση για την πιθανότητα να συμμετάσχει σε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού με τη ΝΔ δήλωσε : «Η συγκυβέρνηση των δύο πόλων είναι ένα ακραίο σενάριο που θα μπορούσε υπό συνθήκες να λάβει χώρα, αλλά όχι υπό τις παρούσες».

Ο Νίκος Έξαρχος σχολίασε: «Είναι γεγονός ότι η προετοιμασία του εδάφους για ένα τέτοιο – ίσως όχι και τόσο μακρινό – ενδεχόμενο έχει ξεκινήσει. Γιατί ο Αλ. Τσίπρας αλλά και στελέχη άλλων αστικών κομμάτων φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να φέρνουν στο προσκήνιο, έστω και «μετρημένα», το θέμα της κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού; Στόχος τους είναι η ανεμπόδιστη συνέχιση της αντιλαϊκής επίθεσης, που είναι προϋπόθεση για την ικανοποίηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων. Εξάλλου ανεξάρτητα από τις προεκλογικές τους φανφάρες δεν τους χωρίζει άβυσσος».

 

Show Buttons
Hide Buttons