«Κοινό των Ηπειρωτών»: Βγάλτε τους φακέλους από τα συρτάρια, κ. Περιφερειάρχα

«Κοινό των Ηπειρωτών»: Βγάλτε τους φακέλους από τα συρτάρια, κ. Περιφερειάρχα

Στην καταφανή προσπάθεια να εμφανίσει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης ως κατόπιν ενεργειών του αποτέλεσμα… την εξαγγελία της κατασκευής κλειστού σταδίου 3.000 θέσεων στο Βοτανικό, ασκεί κριτική η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με ανακοίνωσή της.

Η παράταξη του Γιώργου Ζάψα κρίνει κατ’ αρχάς, ως θετική εξέλιξη την εξαγγελία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στα Γιάννενα, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών με στόχο την κάλυψη των αναγκών των Ηπειρωτών.

Ο νυν Περιφερειάρχης, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, επέλεξε να εμφανίσει την υπόθεση της κατασκευής του γηπέδου αυτού, σε οικόπεδο του Δήμου Ιωαννιτών στον Βοτανικό, ως ένα δικό του –και πάλι- επίτευγμα, χάρη στο υπόμνημα που παρέδωσε πριν από λίγες ημέρες στον υφυπουργό Αθλητισμού, όπως τονίζονταν στην ανακοίνωση της Περιφέρειας. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, παρέδωσε στοιχεία του φακέλου για τη μελέτη που είχε εκπονηθεί με πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και της αδειοδότησης του έργου. Μελέτη, δηλαδή, που έχει εκπονηθεί προ δεκαετίας, τουλάχιστον…

Η παράταξη Ζάψα τονίζει: «Είμαστε βέβαιοι πως στα συρτάρια της απερχόμενης περιφερειακής αρχής υπάρχουν πολλοί φάκελοι και μελέτες για έργα που έχει ανάγκη ο τόπος. Θα προτιμούσαμε όμως να είναι πάντα πάνω στο τραπέζι της διεκδίκησης από το κεντρικό κράτος και να μην ανασύρονται για λόγους εντυπωσιασμού. Η Ήπειρος και οι Ηπειρώτες δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο».

Show Buttons
Hide Buttons