Κ. Τασούλας υπέρ συλλαλητηρίων

Κ. Τασούλας υπέρ συλλαλητηρίων

Υπέρ των συλλαλητηρίων με διακριτικότητα, αφού όπως λέει, έλαβε μέρος και στο μεγαλειώδες αντίστοιχο συλλαλητήριο των Αθηνών της 4/2/2018, τάσσεται με γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας ενόψει των συλλαλητηρίων της Τετάρτης, στα Γιάννινα και σε άλλες 23 πόλεις της χώρας.

«Υπερασπίζομαι, όπως κάνει και η ΝΔ, το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ελεύθερα, ειρηνικά και δημοκρατικά εκφράζοντας την αγωνία τους για τις εξελίξεις, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να προστατεύσουν τα ιστορικά και εθνικά δίκαια της Μακεδονίας» σημειώνει ο βουλευτής κατηγορώντας την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, τον Κοτζιά ως πρόθυμους να κάνουν «βαριές εθνικές υποχωρήσεις». «Γι’ αυτό βαφτίζει ακροδεξιά την εθνική ευαισθησία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων. Γι’ αυτό δεν προσπάθησε ποτέ να δημιουργήσει συνθήκες εθνικής ενότητας. Γι’ αυτό περιφρόνησε τα πατριωτικά αισθήματα των πολιτών» σημειώνει.

Η ΝΔ σύμφωνα με τον βουλευτή ζητά λύση ενιαία, συνολική και να περιλαμβάνει τρία στοιχεία: αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, αφαίρεση κάθε αλυτρωτικού στοιχείου και μία ονομασία για όλες τις χρήσεις εντός και εκτός σκοπιανών συνόρων. Η εκχώρηση «Μακεδονικής Εθνότητας» και «Μακεδονικής Γλώσσας» δεν είναι αποδεκτή, επίσης.

«Για μια ακόμη φορά από 24 πόλεις της Ελλάδος ο κ.Τσίπρας λαμβάνει το μήνυμα ότι δεν διαθέτει καμμία πολιτική νομιμοποίηση για να δεσμεύσει τη χώρα μας σε μία διεθνή συμφωνία που θα ζημιώνει τα εθνικά μας συμφέροντα» καταλήγει.

Show Buttons
Hide Buttons