Λ. Νάτσης: «Ρεβανσισμός» η απόπειρα επαναφοράς των Φίλιου – Ελισάφ (βίντεο)

Λ. Νάτσης: «Ρεβανσισμός» η απόπειρα επαναφοράς των Φίλιου – Ελισάφ (βίντεο)

Στα σενάρια, τις σκέψεις και τις διεργασίες ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, αναφέρθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΒΗΜΑ Τηλεόραση, το βράδυ της Πέμπτης, ο Λάζαρος Νάτσης, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή.

Ο κ. Νάτσης αναφέρθηκε κατ’ αρχάς στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία το κόμμα του τοπικά άνοιξε το δρόμο για να προχωρήσει τις συζητήσεις με στόχο τη διεύρυνση της δημοτικής παράταξης, πάνω στη γραμμή της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα σενάρια, από τις συνεργασίες με άλλες παρατάξεις, όπως αυτή της δημοτικής αρχής, μέχρι την αυτόνομη κάθοδο με τον ίδιο ή με άλλον επικεφαλής, είναι ανοιχτά όπως φάνηκε από την τοποθέτηση του κ. Νάτση ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι άπαντες πρέπει να υπερβούμε εαυτούς για να πάμε παρακάτω…

Ιδιαίτερη σημασία είχε η αναφορά του κ. Νάτση στους Φίλιο και Ελισάφ και στο ενδεχόμενο ο καθηγητής Ιατρικής να κατέλθει με δική του παράταξη στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Νάτσης έκανε λόγο για «ρεβανσιστική παράταξη» αυτοσκοπός της οποίας θα είναι η ολική επαναφορά κάποιων προσώπων που το 2014 απέτυχαν απέναντι στον Φίλιππα Φίλιο για την ηγεσία της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα». Ο κ. Νάτσης μίλησε για «παρατάξεις του παρελθόντος» από τις οποίες κρατά αποστάσεις.

Show Buttons
Hide Buttons