ΜέΡΑ25: Περιοδεία στα Γιάννενα της βουλευτού Μ. Απατζίδη

ΜέΡΑ25: Περιοδεία στα Γιάννενα της βουλευτού Μ. Απατζίδη

Περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποιεί την Παρασκευή και το Σάββατο, η βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, ενόψει και της εκδήλωσης που διοργανώνει η τοπική οργάνωση με θέμα την αιθαλομίχλη το απόγευμα του Σαββάτου, στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η κ. Απατζίδη με στελέχη της τοπικής συντονιστικής οργάνωσης του κόμματος του Γιάννη Βαρουφάκη, επισκέφτηκαν την Παρασκευή το νοσοκομείο «Χατζηκώστα», το δημαρχείο της πόλης και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Εφόσον το κόμμα δεν εκπροσωπείται με βουλευτή στα Γιάννενα, η βουλευτής προσπάθησε να ακούσει από κοντά προβλήματα της περιοχής που σκοπεύει να θέσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Αναφερόμενη στην εκδήλωση του Σαββάτου, η κ. Απατζίδη τόνισε πως το κόμμα της έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως σήμερα, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της αιθαλομίχλης και προτείνει τη λεγόμενη πράσινη μετάβαση. 

Αναφερόμενη σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, η κ. Απατζίδη τόνισε πως και στο προσφυγικό και στα «κόκκινα» δάνεια η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση. 

Για μεν το προσφυγικό τόνισε πως απαιτείται άλλη προσέγγιση αντίθετη από αυτήν που η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει και απόδειξη τούτου, είναι η ομολογία της αποτυχίας με την επανασύσταση του Υπουργείου Μετανάστευσης. Για δε τα «κόκκινα» δάνεια τόνισε πως το Μάιο έρχονται οι πρώτοι πλειστηριασμοί και το κόμμα της έχει καταθέσει δική του πρόταση, στην οποία καλεί να προσέλθουν και να στηρίξουν όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου και φορείς της κοινωνίας, για την ίδρυση κρατικής εταιρείας διαχείρισης ιδιωτικών χρεών, σχέδιο με το οποίο ο δανειολήπτης που χρωστά θα μπορεί να δώσει το 1/3 των οφειλών του και τα υπόλοιπα να καλύπτονται από το κράτος.

Show Buttons
Hide Buttons