Με Νάτση και αυτόνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιωαννιτών

Με Νάτση και αυτόνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιωαννιτών

Με ομόφωνη εισήγηση των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο Λάζαρος Νάτσης θα είναι ξανά ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιωαννιτών, σε μια αυτόνομη υποψηφιότητα. 

Αυτό αποφάσισε το σώμα της γενικής συνέλευσης της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή», περίπου 100-150 μέλη της παράταξης, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, σε κλίμα ενότητας.

Τα περιθώρια είχαν προφανώς στενέψει για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές που στήριξαν την υποψηφιότητα Ελισάφ στην προ μηνός ίδια διαδικασία, υπαναχώρησαν δεχόμενοι μια «ήττα» εντυπώσεων από τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ και το 2014, και συντάχθηκαν με την επιλογή που φαίνεται να είναι πλειοψηφική σε αυτή τη φάση, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιχείρηση «ενότητα» μπαίνει μπροστά στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι άγνωστο αν θα είναι πειστική κι αν θα ζεστάνει τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος που διασπάστηκαν για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τους βουλευτές Μαντά, Τζούφη και Στέφο να στηρίζουν από καιρό μια άλλη προσωπικότητα από αυτήν του νυν επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιωαννιτών. 

Show Buttons
Hide Buttons