Με το «κατηγορώ» του Ανδρέα Γιακουμάκη, η δεύτερη μέρα της δίκης

Με το «κατηγορώ» του Ανδρέα Γιακουμάκη, η δεύτερη μέρα της δίκης

Μετά την κατάθεση της μητέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, στην αρχή της δίκης σε δεύτερο βαθμό το πρωί της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή, κατέθεσε ο πατέρας του Ανδρέας Γιακουμάκης, συγκλονίζοντας με τα όσα είπε για το θάνατο του παιδιού του, που βρέθηκε νεκρό σε μικρή απόσταση από τη Σχολή και ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Σημειώνεται ότι η συγκινησιακή του φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή παραπονέθηκε πως δεν αισθανόταν καλά. Σύμφωνα με το epirus-tv-news, η διαδικασία διακόπηκε για λίγα λεπτά, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ.

Όπως είπε στην κατάθεσή του ο κ. Γιακουμάκης, προσπαθούσε να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του μη γνωρίζοντας τα περιστατικά που του είχαν συμβεί. «Μετά από μήνες μου είπαν ότι δεν τα λέω καλά. Δεν έχασα κλειδιά ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου. Το έστειλα σε ένα «μαγαζί» με ανήθικους να σπουδάσει.[…]Ξαφνικά οι αξίες έχουν χαθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένοιωσε και η συνέχεια της δίκης είναι για τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Μετά την κατάθεση του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στο δικαστήριο κατέθεσε ένας συμφοιτητής του αδικοχαμένου Κρητικού.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε σε περιστατικά βίας κατά του αδικοχαμένου φοιτητή. 

Με πληροφορίες από το epirus-tv-news.gr

(Φωτογραφία αρχείου)

Show Buttons
Hide Buttons