Με τρεις πρώην διοικητές έκοψε την βασιλόπιτα του «Χατζηκώστα» ο Σπ. Δερδεμέζης

Με τρεις πρώην διοικητές έκοψε την βασιλόπιτα του «Χατζηκώστα» ο Σπ. Δερδεμέζης

Παρουσία τριών πρώην Διοικητών του Νοσοκομείου κατόπιν πρόσκλησης και πρωτοβουλίας του νέου Διοικητή του ιδρύματος, έγινε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από το προσωπικό του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» το πρωί της Τετάρτης.

Βαγγέλης Καρβούνης, Λάμπρος Γεωργόπουλος και Φώτης Βάββας είναι οι τρεις άνθρωποι που διοίκησαν το νοσοκομείο από το νεώτερο προς τον παλιότερο.

Ο νέος διοικητής του ιδρύματος Σπύρος Δερδεμέζης ανοίγοντας την εκδήλωση, αναφέρθηκε στα προβλήματα των χρόνων της κρίσης και τόνισε πως νέοι ορίζοντες, διάθεση και ευκαιρίες πρέπει να χαρακτηρίσουν τη νέα δεκαετία που μόλις ξεκίνησε για το νοσοκομείο.

Ο μόλις πρώην διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Καρβούνης σημείωσε στο χαιρετισμό του πως τα πρώτα σημάδια της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας δεν είναι καλά και ευχήθηκε για θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα για το νοσοκομείο, σε σχέση με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί.

Ο Λάμπρος Γεωργόπουλος είχε μόνο ευχές στο χαιρετισμό του ενώ ο Φώτης Βάββας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεισφορά του προσωπικού στην καλή εικόνα του νοσοκομείου.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου Μαργαρίτα Κιτσανού απευθυνόμενη σε συναδέλφους της, είπε πως κρατήθηκε όρθιο το νοσοκομείο και το 2019 και πως το ίδιο θα πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, καθώς δε φαίνεται φως στον ορίζοντα…

Ασκώντας κριτική προς την απερχόμενη διοίκηση ουσιαστικά, η κ. Κιτσανού τόνισε χαρακτηριστικά πως και το πάρκινγκ και το κυλικείο είναι καλά… «Αλλά δεν άκουσα κανέναν να πει πόσους γιατρούς φέραμε, δε βλέπω ανθρώπινο δυναμικό, ανθρώπινα χέρια. Έρχεται πρώτα ο τεχνολογικός εξοπλισμός και μετά το ανθρώπινο δυναμικό…» σημείωσε.

Εκ μέρους Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών χαιρέτισαν αντίστοιχα, η αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου και ο Βασίλης Τσίμαρης.

Show Buttons
Hide Buttons