«Μια από τις πιο αντιδημοκρατικές στιγμές της αυτοδιοικητικής ιστορίας»

«Μια από τις πιο αντιδημοκρατικές στιγμές της αυτοδιοικητικής ιστορίας»

Επίθεση κατά πάντων εξαπολύει η δημοτική παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» για το έργο του οδοφωτισμού του Δήμου Ιωαννιτών, μετά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 

Τονίζει σε ανακοίνωσή της συγκεκριμένα η παράταξη του Χρήστου Πατσούρα: «Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων χρεώνεται επίσημα μια από τις πιο αντιδημοκρατικές στιγμές της αυτοδιοικητικής ιστορίας των Ιωαννίνων. Με τις μεθοδεύσεις της, σε πλήρη σύμπνοια και συνεργασία με την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και με τη σιωπηλή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του βενιζελικού ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται να χρεώσει στους πολίτες των Ιωαννίνων ένα έργο, αυτό του οδοφωτισμού, με αμφίβολους τρόπους εκχώρησης σε ιδιώτες και με αμφίβολα αποτελέσματα. Αντί για το φυσιολογικό, να συζητάμε δηλαδή πώς μια πόλη θα μεριμνήσει για την πιο σύγχρονη, περιβαλλοντικά ορθή και ταυτόχρονα, δωρεάν παροχή του οδοφωτισμού, είμαστε υποχρεωμένοι-ες να ακολουθούμε τα τερτίπια μιας Δημοτικής Αρχής που δεν ξέρει να χάνει».

Αφού κατηγορεί στη συνέχεια τον Υπουργό Εσωτερικών στον οποίο αποδίδει συνεργασία με τη δημοτική αρχή… σημειώνει: «Είναι ώρα να σταθούμε όλοι και όλες στο ύψος των περιστάσεων, στην πόλη των Ιωαννίνων. Η Δημοτική Αρχή δρα αντιδημοκρατικά προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιό της για παραχώρηση των πάντων σε ιδιώτες, σε συμφέρουσες τιμές. Οι ιδιωτικοποιήσεις και οι αντιδημοκρατικοί χειρισμοί είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι στο πέρασμα των χρόνων και αυτό συνεχίζεται σήμερα».

Show Buttons
Hide Buttons