Μια πρόσκληση από λάθος αποστολέα…

Μια πρόσκληση από λάθος αποστολέα…

Το γεγονός της ταύτισης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εκλεγμένοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ή διορισμένοι σε διάφορα κρατικά πόστα, κάνει κακό κυρίως στους εκλεγμένους, γιατί οι εν λόγω άνθρωποι δυσκολεύονται να κάνουν διακριτά τα όρια των υποχρεώσεών τους στη θέση της αντιπολίτευσης όπου τους έταξε ο λαός το 2014, και της υπεράσπισης της κυβερνητικής πολιτικής.

Η ενημέρωση-συζήτηση λοιπόν, την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. με τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Μάριο Μουζάλα για τη ρύθμιση δανείων από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ που έγινε με πρόσφατο νομοθέτημα της Υπουργού Εφ. Αχτσιόγλου, γνωστοποιήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, με ηλεκτρονικό μήνυμα αποσταλέν από την περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής»!

Δεν έχει γραφείο τύπου το Υπουργείο Εργασίας ή έστω, δεν μπορούσε να στείλει την σχετική πρόσκληση η ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ; Κακοί συμβολισμοί δημιουργούνται όταν συγχέονται τόσο άγαρμπα οι ρόλοι.

Παρεμπιπτόντως, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδρίων της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οδό Ν. Ζέβρα-Στοά Σάρκα, 2ος όροφος.

Show Buttons
Hide Buttons