Μ. Χριστοδουλάκης: «Μπετοναρισμένο» το ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές (βίντεο)

Μ. Χριστοδουλάκης: «Μπετοναρισμένο» το ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές (βίντεο)

Αυτόνομη κάθοδο του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές περιέγραψε από την Άρτα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, δίνοντας το στίγμα του κόμματος της Φώφης Γεννηματά, σε μια παρέμβαση με πολύ νόημα για την Ήπειρο και την εν εξελίξει κουβέντα γύρω από τις στηρίξεις των εκλογών. 

«Δεν είναι υπό διαπραγμάτευση η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλάκης και έδωσε πολιτικό χαρακτήρα στις εκλογές στους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. «Δεν είναι υπό διαπραγμάτευση η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ. Κεντρική στόχευσή μας είναι να έχουμε τους δικούς μας υποψηφίους. Όταν μιλάμε για κεντρικό πολιτικό μήνυμα, έχουμε επιλεγμένα στελέχη, στελέχη που είχαν θετική πορεία στην αυτοδιοίκηση και είναι δεδομένη η στήριξή μας σε αυτούς τους ανθρώπους» σημείωσε.

Η στάση του ΚΙΝΑΛ πάντως, στο θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίζει και μια αντίφαση, όταν μιλάμε για περιπτώσεις αυτοδιοικητικών που έχει εκφράσει τη βούληση και ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει στις εκλογές, όπως είναι οι Περιφερειάρχες Κρήτης και Δυτικής Ελλάδας, Αρναουτάκης και Κατσιφάρας αντίστοιχα, παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εξελέγησαν για δύο φορές ως τώρα, υποστηριζόμενοι από το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα. Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε πως αν δεν έχει άλλες επιλογές ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις περιοχές, «ευχαρίστως ας συρθεί πίσω από τις στηρίξεις του ΚΙΝΑΛ»…

Show Buttons
Hide Buttons