Μ. Χρυσοστόμου: Θα ισχύσει η έκπτωση συνέπειας

Μ. Χρυσοστόμου: Θα ισχύσει η έκπτωση συνέπειας

Την εφαρμογή χωρίς προβλήματα της έκπτωσης συνέπειας 15%, υποσχέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου.

Με δηλώσεις του, ο Νο2 της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων, τόνισε πως μετά την εμπλοκή με την έγκριση νομιμότητας της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και η απόφαση θα ισχύσει.

«Η δημοτική αρχή κι εγώ προσωπικά ό,τι έχουμε υποσχεθεί θα γίνει πράξη» σημείωσε ο κ. Χρυσοστόμου προσδιορίζοντας στις επόμενες μέρες την έναρξη υλοποίησης της απόφασης.

Ερωτηθείς δε σχετικά με το φυλλάδιο που είχε αποσταλεί και διανέμεται αυτές τις μέρες από τη Δημοτική Επιχείρηση, φυλλάδιο στο οποίο αναφέρεται η έκπτωση συνέπειας, διευκρίνισε πως η αποστολή του εντύπου είχε γίνει πριν από καιρό, εννοώντας μάλλον, πριν την αρνητική απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

«Η απόφαση της δημοτικής αρχής είναι για 15% έκπτωση στους συνεπείς συμπολίτες. Αν κάποια από τις παρατάξεις δεν θέλουν να δώσουν στους πολίτες αυτή την έκπτωση, εμείς δε μπορούμε να το κάνουμε. Εμείς λέμε ότι θα ισχύσει κανονικά» σημείωσε.

Διευκρίνισε δε για μια ακόμα φορά, πως η έκπτωση συνέπειας δε συνιστά αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική.

 

Show Buttons
Hide Buttons