Νέα διάκριση για τη Ν. Γκαρτζονίκα της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων

Νέα διάκριση για τη Ν. Γκαρτζονίκα της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων

Μια νέα μεγάλη επιτυχία για την Ναταλία Γκαρτζονίκα. Η αθλήτρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα επιπέδου Ε2 στην κατηγορία U12 που πραγματοποιήθηκε στο Γιαννιώτικο Σαλόνι από 2 έως 6 Αυγούστου 2019, με συμμετοχή 160 αθλητών-τριών απ’ όλη την Ελλάδα. Η Ναταλία κατέκτησε την πρώτη θέση χάνοντας μόνο 1 game. Επίσης, με συμπαίκτρια την Καρασαββίδη Αγγελική από την Πρέβεζα, κατέκτησαν και την 2η θέση στην κατηγορία διπλού U12.

Μεγάλος στόχος της Ναταλίας και του προπονητή της Μπαϊράμογλου Σταύρου είναι η Ναταλία να βρεθεί στις 3 πρώτες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης, έτσι ώστε να συμμετέχει στην εθνική ομάδα των κοριτσιών στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Η Ναταλία μετά από αυτήν την επιτυχία θα βρίσκεται στην 5η θέση της πανελλήνιας κατάταξης παρΝόλο που είναι η πρώτη της χρόνια σε αυτήν την κατηγορία.

Συγχαίρουμε την Ναταλία για την μεγάλη της επιτυχία και της ευχόμαστε να πετύχει το μεγάλο της στόχο που είναι η συμμετοχή της στην εθνική ομάδα.

Show Buttons
Hide Buttons