Νέα λάθη του ΕΟΔΥ με τα κρούσματα στην Ήπειρο αλλά εντάξει…

Νέα λάθη του ΕΟΔΥ με τα κρούσματα στην Ήπειρο αλλά εντάξει…

Νέα λάθη στην καταγραφή των κρουσμάτων στην Ήπειρο από πλευράς του ΕΟΔΥ για την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, ανέφερε σε δηλώσεις του μιλώντας για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην περιοχή μας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Τρία ονόματα γράφτηκαν δύο φορές ανέφερε ο Περιφερειάρχης και έτσι, ο αριθμός 16 που ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ την Τρίτη, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για την τελευταία καταγραφή.

Αυτό το ανέφερε ο κ. Καχριμάνης θέλοντας να τονίσει ότι πλέον δεν τον ανησυχεί η επιδημιολογική εικόνα στην Ήπειρο που έχει βελτιωθεί αισθητά.

Επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως η Περιφέρεια Ηπείρου έχει μια σαφή εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης, λόγω των πολλών τεστ που έχει διενεργήσει όλο αυτό το διάστημα. «Όταν ακούτε 45.000 τεστ, δείχνει ότι είμαστε σχεδόν σε ακτινογραφία» σημείωσε.

Έστρεψε για μια ακόμα φορά τα βέλη του στην πολιτεία, γενικά, λέγοντας πως αν είχε εισακουστεί νωρίτερα έπρεπε οι κοινωνικές δομές να σκαναριστούν έγκαιρα, η δομή του προσφύγων του Κατσικά να εξεταστεί ενδελεχώς για να μην βγαίνουν κρούσματα σχεδόν καθημερινά.

Όλες οι δομές μας δίνουν τη δυνατότητα να ξέρουμε τι συμβαίνει, είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε σταθεί στα νοσοκομεία μας, και αν θέλετε μπορώ να σας πω ότι έχουμε τεράστιο άγχος από αυτό» ήταν μερικά από τα λόγια του Περιφερειάρχη.

Show Buttons
Hide Buttons