ΝΔ: Οι συναντήσεις της Μ. Τσολάκη

ΝΔ: Οι συναντήσεις της Μ. Τσολάκη

Η Δικαιοσύνη και η ασφάλεια των πολιτών, ήταν τα δύο πολύ σημαντικά ζητήματα τα οποία συζήτησε εκτενώς κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Τσολάκη.

Μάλιστα οι σημερινές επισκέψεις της κας Τσολάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και στον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, «έκρυβαν» και μια εξαιρετικά σημαντική είδηση, που αναμένεται να διευκολύνει στον μέγιστο βαθμό το δύσκολο έργο των αξιωματικών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση της κας Τσολάκη με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, της τέθηκε το ζήτημα της πρόσβασης των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., στη νομική βάση δεδομένων «NOMOS», ώστε οι αξιωματικοί να έχουν μια σημαντική βοήθεια κατά την άσκηση των προανακριτικών τους καθηκόντων και όχι μόνο.

Η κα. Τσολάκη, και με την επαγγελματική της ιδιότητα, ως νομικός, συνεργάστηκε άμεσα με την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Μαρία Νάκα και λίγη ώρα μετά, βρέθηκε η «χρυσή τομή», ώστε από το επόμενο κιόλας διάστημα η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, να έχει πρόσβαση στη «NOMOS».

Η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων, είχε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Για περισσότερη από μια ώρα, η κα. Τσολάκη, συζήτησε με τους συναδέλφους της, για τα θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους, όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα του νέου Ποινικού Κώδικα, αλλά και θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία των Δικαστηρίων και της απονομής Δικαιοσύνης.

Παράλληλα η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων, Μαρία Τσολάκη, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, συναντήθηκε διαδοχικά με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ιωαννίνων, την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου και τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας Ηπείρου, κ. Κώστα Σκούμα.

 

Show Buttons
Hide Buttons