ΝΔ: Φήμες για υποψηφιότητα Αμυρά στα Γιάννενα

ΝΔ: Φήμες για υποψηφιότητα Αμυρά στα Γιάννενα

Ως βέβαιη φημολογείται τις τελευταίες ώρες στα Νεοδημοκρατικά στέκια των Ιωαννίνων, η υποψηφιότητα του Γιώργου Αμυρά, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Ιωαννίνων.

Ως γνωστόν ο μέχρι πρότινος βουλευτής του «Ποταμιού» που πλέον ανήκει στη ΝΔ, μετά την αποτυχία του στο νήμα… να εκλεγεί ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, αφού τον ξεπέρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, στρέφει το ενδιαφέρον του στις εθνικές εκλογές.

Εδώ και καιρό ακούγονταν η πιθανότητα να είναι υποψήφιος βουλευτής στα Γιάννενα ο Γιώργος Αμυράς, τις τελευταίες ώρες δε έχει ενταθεί αυτή η κουβέντα, φέρνοντας σε δυσχερή θέση όσους θεωρούσαν εαυτούς ως «κλειδωμένους» με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στα Γιάννενα. 

Άνθρωποι που συστήνονται ως συνεργάτες του κ. Αμυρά, τηλεφωνούν σε τοπικά στελέχη της ΝΔ και ζητούν στήριξη εκ μέρους του υποψήφιου βουλευτή…

Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τη λήξη του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, θα γίνει η ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και πλέον, εφόσον έχει βάση η πιθανότητα να είναι υποψήφιος βουλευτής στα Γιάννενα ο κ. Αμυράς, μειώνεται σημαντικά το ποσοστό ανανέωσης – ηλικιακής τουλάχιστον – που μπορεί να υπάρξει στη «γαλάζια» λίστα, καθώς πέραν των Κώστα Τασούλα και Σταύρου Καλογιάννη, με ενισχυμένες μετοχές, στο… πολιτικό χρηματιστήριο της περιοχής, εμφανίζεται και ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Στέφανος Φούσας. Αυτοί μπορεί να είναι οι τέσσερις άνδρες του ψηφοδελτίου, γιατί η αλλαγή στην ποσόστωση των φύλων, επιβάλλει και τρεις γυναίκες.

Η δικηγόρος Μαρία Τσολάκη, η γιατρός Μαρία Κεφάλα εμφανίζονται ως οι σίγουρες δύο γυναίκες και από κει και πέρα, «παίζει» ως τρίτο γυναικείο πρόσωπο η Δήμητρα Γκατζόγια, ενώ τις τελευταίες μέρες ακούστηκε και το όνομα της πρώτης σε σταυρούς περιφερειακής συμβούλου της παράταξης Καχριμάνη, Αγνής Νάκου – Δασούλα. 

 

Show Buttons
Hide Buttons