Ν. Έξαρχος: Επίσημη ιδεολογία της ΕΕ ο αντικομμουνισμός

Ν. Έξαρχος: Επίσημη ιδεολογία της ΕΕ ο αντικομμουνισμός

Περιοδεία στη περιοχή της Κόνιτσας και στα Μαστοροχώρια πραγματοποίησε την Κυριακή, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκος Έξαρχος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κόνιτσας Σδούκος Τάκης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ήπειρο ο Νίκος Έξαρχος δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός με την επίσκεψη του στην Ήπειρο ανάμεσα σε όλα τα αλλά προσδοκά να διαφθείρει όσους αισθάνονται αριστεροί. Ανήμερα της 74ης επετείου της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, τη μέρα που ο Σοβιετικός Κόκκινος Στρατός κάρφωνε τη λόγχη στο τέρας του ναζισμού, ο Τσίπρας συνυπέγραψε στη Ρουμανία τη διακήρυξη – μνημείο αντικομμουνισμού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που γράφει: «Τριάντα χρόνια πριν, εκατομμύρια άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία τους και για την ενότητα και γκρέμισαν το Σιδηρούν Παραπέτασμα». Του απαντάμε, σε τούτα εδώ τα χώματα κακιά σκουριά δεν πιάνει!».

O κ. Έξαρχος καταλήγει στη δήλωσή του: «Οι κυβερνήσεις της ΕΕ, σοσιαλδημοκρατικές, νεοφιλελεύθερες, ευρωσκεπτικιστικές και ακροδεξιές, μαζί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνουν ότι ο αντικομμουνισμός είναι επίσημη ιδεολογία της Ευρωένωσης, που «ταΐζει» την ακροδεξιά και τον φασισμό. Αυτά είναι τα «προοδευτικά», «αντιακροδεξιά» μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ!». 

Show Buttons
Hide Buttons