Ν. Γκόλας: Όσο περισσότεροι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό, τόσο μεγαλύτερο το όφελος της περιοχής

Ν. Γκόλας: Όσο περισσότεροι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό, τόσο μεγαλύτερο το όφελος της περιοχής

Πληρότητες που άγγιξαν το 100% σε μια μάλιστα επιμηκυμένη περίοδο λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς, καταγράφηκαν τις ημέρες του Πάσχα στη περιοχή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών, Νίκο Γκόλα. Παρά την τάση του πολύ κόσμου να ψάχνει το Πάσχα κάτι… παραλιακό, ωστόσο πολλοί Έλληνες έδειξαν την προτίμησή τους για τα Γιάννενα, για μια ακόμα φορά.

Οι υψηλές πληρότητες συνεχίζουν και αυτές τις μέρες, μέχρι την Κυριακή του Θωμά. «Ο κόσμος κυκλοφόρησε, πήγε εκδρομές, έφαγε στα εστιατόρια, ήπιε στα μπαρ της πόλης και είχαμε μεγάλη διακίνηση χρήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δε γεμίζουμε απλά τα καταλύματα αλλά τα καταλύματα γεμίζουν με κόσμο καλής ποιότητας, κόσμο που χαλάει χρήματα στην περιοχή. Ήταν εξ αρχής ο στόχος μας αυτός… » τόνισε σε δηλώσεις του, ο κ. Γκόλας.

Ο στόχος της δημοτικής αρχής ήταν όπως εξήγησε, να εμπλέξει κατά το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες σε αυτό που λέγεται τουριστική ανάπτυξη, καθώς είναι μοχλός ανάπτυξης ο τουρισμός μας και θα είναι προς όφελος των πολλών, όσο περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες πολιτών εμπλακούν. «Θα κερδίσει η κοινωνία» όπως είπε. 

Το τελευταίο είναι κάτι που τονίζει και στο οποίο επιμένει ιδιαίτερα ο κ. Γκόλας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να απαντήσει στην εξ αριστερών κριτική πως η ανάπτυξη την οποία επαγγέλλεται για την πόλη η απερχόμενη δημοτική αρχή, είναι ανάπτυξη για λίγους…

Show Buttons
Hide Buttons