Ν. Γκόντας: Δικαίωμα ανάπτυξης για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα

Ν. Γκόντας: Δικαίωμα ανάπτυξης για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα

Δροσοχώρι, Ηλιόκαλη, Καραδήμας, Δαφνούλα, Πλατανιάς ήταν οι δημοτικές κοινότητες τις οποίες επισκέφθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου κλιμάκιο της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γκόντα.

Και σε αυτές τις κοινότητες ο υποψήφιος Δήμαρχος  έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών ενάντια στη Δημοτική Αρχή, η οποία τα τελευταία χρόνια έλαμψε δια της απουσίας της. «Βομβαρδισμένα τοπία οι κοινότητες και αυτό διαπιστώνεται δια γυμνού οφθαλμού» ήταν οι παρατηρήσεις που έκαναν οι κάτοικοι.

Κοινό αίτημα των κατοίκων των περιοχών ήταν από την αντιμετώπιση της καθημερινότητας η ανάδειξη των κοινοτήτων ως προορισμού λόγω του απαράμιλλου φυσικού κάλλους που διαθέτουν. «Καμία τέτοια προσπάθεια και κανένας φορέας δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι σήμερα» επεσήμαναν οι κάτοικοι στην Πλατανιά.

Ο κ. Γκόντας μιλώντας στους κατοίκους τους διαβεβαίωσε ότι ως «γειτονιές» του Δήμου Ιωαννιτών θα έχουν το δικό τους μερίδιο και στην άμεση παροχή υπηρεσιών αλλά και στην πάρα πέρα ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. « Δικαίωμα στην ανάπτυξη έχουν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όλες οι δημοτικές κοινότητες και όλοι οι συμπολίτες μας. Αυτό το δικαίωμα δεν θα μας το στερήσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά.     

Show Buttons
Hide Buttons