Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Μετσόβου, ο Κώστας Τζαφέας

Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Μετσόβου, ο Κώστας Τζαφέας

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Μετσόβου, ανακοίνωσε την Παρασκευή, ο για δύο τετραετίες Δήμαρχος Μετσόβου και απερχόμενος τώρα, Κώστας Τζαφέας.

Όπως τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος, «Με τους παλιούς και τους νέους συνεργάτες, στόχος μας είναι να συνεχισθεί το έργο της Δημοτικής Αρχής, βασισμένο στις ίδιες αρχές και αξίες που πρεσβεύουμε για το Δήμο μας. Δουλειά – Νοικοκυροσύνη – Διαφάνεια – ισότιμη αντιμετώπιση των Τοπικών Κοινοτήτων, συνεχή παρουσία και επαφή με τους δημότες».

Βάζοντας τους στόχους της επόμενης περιόδου, ο κ. Τζαφέας τονίζει πως έχει ως επιδίωξη την προώθηση νέων για την επόμενη μέρα στα κοινά του Δήμου Μετσόβου που θα πρεσβεύουν όμως τις ίδιες αρχές που όλα τα χρόνια με σταθερότητα και πίστη ακολούθησε ο ίδιος.

«Μπροστά μας είναι η ολοκλήρωση των έργων που έχουν προγραμματιστεί και εγκριθεί, η περάτωση των οποίων θα προσδώσει προοπτική για τον τόπο και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών ενώ στόχος μας είναι και η απόλυτη νοικοκυροσύνη των οικονομικών του Δήμου» τονίζει.

Show Buttons
Hide Buttons