Οδηγός του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, σε μαθητικά δρομολόγια, χωρίς τα τυπικά προσόντα!

Οδηγός του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, σε μαθητικά δρομολόγια, χωρίς τα τυπικά προσόντα!

Οδηγός του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων σε μαθητικά δρομολόγια χωρίς επαγγελματικό δίπλωμα!

Το είδαμε κι αυτό!

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κέρδισε πρόσφατα το διαγωνισμό της Περιφέρειας Ηπείρου για τη μεταφορά των μαθητών σε όλο το Νομό Ιωαννίνων.

Σε ένα από τα δρομολόγια αυτά, ο οδηγός στο δρομολόγιο για το χωριό της Μηλιάς, σταμάτησε για έλεγχο από την Τροχαία σήμερα το μεσημέρι. Και οι άνδρες της Αστυνομίας διαπίστωσαν προφανώς έκπληκτοι πως ο οδηγός αυτός δε διέθετε δίπλωμα Δ΄ κατηγορίας, ως όφειλε.

Ο οδηγός αυτός με απλά λόγια, προσελήφθη ενδεχομένως πρόσφατα, για να καλύψει τις αυξημένες τελευταία ανάγκες του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, χωρίς να έχει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα. Ο οδηγός με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.

Η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων είναι βαριά εκτεθειμένη από την εξέλιξη αυτή και οφείλει να εξηγήσει άμεσα και επαρκώς, πως διαφυλάττει την ασφάλεια των μαθητών που ανέλαβε να μεταφέρει…

Το θέμα των πλημμελών ελέγχων στα μαθητικά δρομολόγια έχει αναδειχθεί επανειλημμένα από το Σωματείο εργαζομένων στις μεταφορές Ηπείρου και το περιστατικό της Μηλιάς αποδεικνύει κραυγαλέα πως όντως, κάτι δεν πάει καλά στο συγκεκριμένο πεδίο, το τόσο ευαίσθητο μιας και μιλάμε για παιδιά. 

Show Buttons
Hide Buttons