Οι Άραβες τουριστικοί πράκτορες ενθουσιάστηκαν από τα Γιάννενα

Οι Άραβες τουριστικοί πράκτορες ενθουσιάστηκαν από τα Γιάννενα

Επιστολή με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της για την εξαιρετική φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του τριήμερου ταξιδιού γνωριμίας στα Γιάννενα, απέστειλε στο Δήμο Ιωαννιτών η αποστολή των αράβων τουριστικών πρακτόρων η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία της στα Γιάννενα.

Να σημειωθεί πως και τις τρεις μέρες ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την Ένωση Ξενοδόχων ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τον προορισμό «Ιωάννινα- Ήπειρος» με τους Άραβες επισκέπτες μας να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι Λιβανέζοι καλεσμένοι μας πράκτορες έμειναν άφωνοι μπροστά στην ευγενική σας φιλοξενία και την γενναιόδωρη προσφορά όλων αυτών που συμβάλλανε σ’ αυτό το 1ο ταξίδι εξοικείωσης με την όμορφη περιοχή σας. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την ωραιότατη παρουσίαση που μας κάνατε για την περιοχή της Ηπείρου! Τόσο επαγγελματική και τόσο συναρπαστική που ευχόμασταν να μην τέλειωνε… Σας ευχαριστώ θερμά για την οργάνωση του Συνεδρίου και του προγράμματος που ακολουθούν από σήμερα οι καλεσμένοι μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την φανταστική γαστρονομία του τόπου σας. Πιστεύω πως με  την ολοκλήρωση αυτού του σύντομου ταξιδιού, η γνωριμία τόσο των καλεσμένων μας όσο και εμάς, με αυτό τον όμορφο και ξεχωριστό τόπο της Ελλάδας που έχει τόσα πολλά πράγματα να προσφέρει στον επισκέπτη του, θα  ανοίξει νέους ορίζοντες προς αύξηση του εναλλακτικού τουρισμού και προώθηση αυτού του νέου προορισμού στον Αραβικό κόσμο».

Show Buttons
Hide Buttons