Οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ δυναμικά παρόντες για 14η καλλιτεχνική περίοδο

Οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ δυναμικά παρόντες για 14η καλλιτεχνική περίοδο

Με αφορμή την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής περιόδου, το Διοικητικό Συμβούλιο του μη κερδοσκοπικού Καλλιτεχνικού Σωματείου «οἱ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» χαιρετίζει τα δεκάδες μέλη των διαφόρων Τμημάτων του (της Θεατρικής Ομάδας, της Μουσικής Ομάδας και των Ομάδων Μουσικο-Θεατρικού παιχνιδιού), τους εκατοντάδες φίλους του (θεατές, ακροατές και υποστηρικτές των καλλιτεχνικών του εκδηλώσεων), καθώς και όλους τους ανιδιοτελείς καλλιτέχνες (επαγγελματίες, ερασιτέχνες ή όπως αλλιώς αυτο-προσδιορίζεται ο καθένας) και εύχεται σε όλους η νέα καλλιτεχνική περίοδος 2018-2019 να είναι όσο γίνεται πιο δημιουργική!

Όσο για τους ίδιους τους «Αθεράπευτους» ξεκινούν, ήδη από την 1η του Σεπτέμβρη, το 14ο καλλιτεχνικό τους ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Θεάτρου, της Μουσικής και του Μουσικο-θεατρικού παιχνιδιού με ακόμα μεγαλύτερο κέφι, μεράκι και πάθος, για αυτό που ο Μπέρτολτ Μπρεχτ ονόμασε «το αναγκαίο επιπλέον της ζωής μας», την Τέχνη. Ένα ταξίδι που –όπως λένε– φιλοδοξεί, μέσα από την καλλιέργεια των εκφραστικών και δημιουργικών δυνατοτήτων των ανθρώπων, να συμβάλλει στη βελτίωσή τους ως ατόμων, ως μελών συλλογικοτήτων και, ευρύτερα, ως μελών της κοινωνίας.

Κάθε Σάββατο πρωί και απόγευμα, λειτουργούν Ομάδες μουσικο-θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά όλων των ηλικιών, μέχρι 18 ετών. Επίσης, κάθε Δευτέρα βράδυ, η “Ανοιχτή” Θεατρική Ομάδα ενηλίκων υποδέχεται νέα μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 698-198-1067 και 698-198-1058, καθώς και στον Πολυχώρο του Σωματείου (Θέατρο Στοάς Ορφέα).

 

 

Show Buttons
Hide Buttons