Οι «εγκλωβισμένοι» του Thomas Cook στην Ήπειρο

Οι «εγκλωβισμένοι» του Thomas Cook στην Ήπειρο

Άμεσες ενέργειες για τους τουρίστες στην Ήπειρο που ενδέχεται να εξυπηρετούνται από το πρακτορείο Thomas Cook, το οποίο «βαράει κανόνι», σύμφωνα με την ορολογία της αγοράς… ζητά από την περιφερειακή αρχή ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο εκλεγμένος επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Καλώ τον Περιφερειάρχη Ηπείρου να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με τους επικεφαλής των τουριστικών Επιμελητηρίων της Περιφέρειας μας για να εξεταστούν οι συνέπειες της πτώχευσης του πρακτορείου Thomas Cook και να συντονιστούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες με το υπουργείου Τουρισμού προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιστροφή των τουριστών -πελατών της εταιρείας που βρίσκονται στην Ήπειρο- ομαλά στα σπίτια τους.

Σε περίπτωση, δε, που χρειαστεί να καλυφθεί κάποιο μέρος από τα έξοδα της φιλοξενίας ή του επαναπατρισμού τους επιπλέον όσων καλύπτει η ασφάλειά τους, να γίνει με έκτακτη δαπάνη της Περιφέρειας, προτείνει ο κ. Ριζόπουλος. «Γιατί αυτό θα πει πραγματικά έκτακτη δαπάνη. Ως Ήπειρος ας δείξουμε στους λιγοστούς, έτσι κι αλλιώς τουρίστες μας, το καλό μας πρόσωπο» καταλήγει.

Show Buttons
Hide Buttons