Οι συναντήσεις της Παρασκευής και ο χρόνος που λιγοστεύει…

Οι συναντήσεις της Παρασκευής και ο χρόνος που λιγοστεύει…

Την Παρασκευή το βράδυ, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος συναντήσεων με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που δηλώνουν διάθεση συνεργασίας, για τη συγκρότηση διοίκησης στο Δήμο Ιωαννιτών, με την δημοτική αρχή του Μωυσή Ελισάφ.

Η συνάντηση με την αντιπροσωπεία της παράταξης «Ιωάννινα_2023» το μεσημέρι της Παρασκευής, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ανακοινώθηκε με πρωτοβουλία της επικεφαλής της παράταξης, Τ. Καλογιάννη. 

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με αντιπροσωπεία της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», χωρίς να εκδοθεί από κανέναν δελτίο τύπου.

Το κλίμα στις δύο συναντήσεις, όπως μεταφέρεται από την παράταξη της νέας δημοτική αρχής, ήταν τελείως διαφορετικό: θερμό στη συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο και αρκετά αμήχανο, στη συνάντηση με την πρώην αντιπεριφερειάρχη. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση, κανείς δεν προδικάζει τη συνέχεια των επαφών που ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, μπορεί με την επανάληψή τους, να έχουν δώσει ένα σαφές αποτέλεσμα, ως προς τις παρατάξεις που θα συνεργαστούν για τη νέα διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών.

Το βράδυ της Δευτέρας, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ολομέλειας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αλλά το αντικείμενο της συνεδρίασης είναι βασικά η έγκριση του καταστατικού λειτουργίας της νέας παράταξης. Δεν αποκλείεται καθόλου ωστόσο, να γίνει και μια ενημέρωση των μελών της παράταξης, για τα αποτελέσματα των μέχρι σήμερα επαφών.

Ενάμιση μήνα πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, ο χρόνος αρχίζει να λιγοστεύει και οι αποφάσεις μοιάζουν πιο πιεστικές για το σχήμα που θα πλαισιώσει το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και την παράταξή του. 

Show Buttons
Hide Buttons