Οι «26» εξηγούν τους λόγους της παρέμβασης και εύχονται ο Δήμος Ιωαννιτών να γίνει στήριγμα των δημοτών

Οι «26» εξηγούν τους λόγους της παρέμβασης και εύχονται ο Δήμος Ιωαννιτών να γίνει στήριγμα των δημοτών

Με νέα ανοιχτή επιστολή που κλείνει τον κύκλο αυτής της δημόσιας επικοινωνίας, οι 26 πολίτες που εμφανίστηκαν πριν από 3 εβδομάδες με δημόσια πρόκληση – πρόσκληση για συνεργασία και καταλλαγή στο Δήμο Ιωαννιτών, επανέρχονται και εξηγούν τους λόγους της πρώτης τους παρέμβασης. 

Η νέα επιστολή απευθύνεται ξανά στο Δήμαρχο Ιωαννιτών, κ. Μωυσή Ελισάφ, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου και τους επικεφαλής και Δημοτικούς Συμβούλους των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ιωαννιτών.

Η νέα επιστολή αναφέρει τα εξής: «Κυρίες και Κύριοι,

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε στην ανοιχτή επιστολή που σας απευθύναμε.

Η επιστολή μας ήταν μια δημόσια έκφραση των προσδοκιών μας για πιο αποτελεσματική συνεργασία, σύμπνοια και συναίνεση μεταξύ σας στη λήψη των αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα πολλά και αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και οι δημότες του.

Πρόθεσή μας δεν ήταν ούτε η ισοπέδωση των ρόλων των Δημοτικών Παρατάξεων ούτε η συμμετοχή μας σε συζητήσεις για τα πεπραγμένα τους.

Ελπίζουμε ότι με την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και τη συμβολή όλων σας (και στο βαθμό που αυτό δεν καταργεί τις αρχές και τα πιστεύω σας), ο Δήμος μας να εξελιχτεί δυναμικά και να αναδειχτεί σε ισχυρό ουσιαστικό στήριγμα των δημοτών του και στις τρέχουσες δύσκολες ώρες και στο μέλλον». 

Show Buttons
Hide Buttons