Ομιλία Δημητρίου στους ετεροδημότες της Αθήνας: «Όλον» εντός και εκτός Ηπείρου…

Ομιλία Δημητρίου στους ετεροδημότες της Αθήνας: «Όλον» εντός και εκτός Ηπείρου…

Την ομιλία του στους ετεροδημότες της Αθήνας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, ο επικεφαλής της παράταξης«Ήπειρος Όλον» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Δημήτρης Δημητρίου στα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.

Μεταξύ άλλων λεχθέντων, στην ομιλία του ο κύριος Δημητρίου, επεσήμανε ότι «η παράταξή μας αντιπροσωπεύει την Ήπειρο ΟΛΩΝ, αλλά και το ΟΛΟΝ Ήπειρος. Σκοπός μας είναι μία Περιφέρεια όλων των πολιτών, όπου κι αν μένουν, ό,τι κι αν κάνουν, όποια κι αν είναι η οικονομική, κοινωνική, πολιτική τους θέση».

Πρόσθεσε δε πως «σηματοδοτούμε το ΟΛΟΝ, που περικλείει το έδαφος, τις ιδέες, τα συναισθήματα, τους ανθρώπους, τα ήθη, τα έθιμα, τους ξενιτεμένους μας, τις ελπίδες και τα όνειρά τους».

Το χαρακτηριστικό στοιχείο της ομιλίας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου, ήταν η επικέντρωση στην ταυτότητα του Ηπειρώτη, και στα γνωρίσματα, όσο και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που διαθέτει το εργατικό και επαγγελματικό-επιστημονικό δυναμικό της περιφέρειάς μας. «Όλοι οι Ηπειρώτες και όλες οι Ηπειρώτισσες είναι ευπρόσδεκτοι-ες σε αυτό το νέο όραμα που πρεσβεύει η παράταξη ‘Ήπειρος Όλον’. Από τους νέους, που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες τη ζωή τους, τις γυναίκες, που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε πολλαπλούς ρόλους, κοινωνικά και επαγγελματικά, και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, η οποία κουβαλάει στους ώμους της την ιστορία και την κληρονομιά του τόπου μας και καλείται να τη μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές».

Ο συνδυασμός «Ήπειρος Όλον» απευθύνεται ισότιμα σε όλους του Ηπειρώτες, σε όλες τις περιοχές της Ηπείρου, στη βάση της ισότητας, της ολότητας, της συνεργασίας χωρίς αποκλεισμούς ή διακρίσεις, συμπλήρωσε ο κ. Δημητρίου, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους Ηπειρώτες!   

Show Buttons
Hide Buttons