Ομιλία Καχριμάνη στην Πρέβεζα – Ζήτησε «καθαρή νίκη»

Ομιλία Καχριμάνη στην Πρέβεζα – Ζήτησε «καθαρή νίκη»

Ανοιχτή πολιτική ομιλία για τις εκλογές της 26ης Μάη, πραγματοποίησε η «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη της Ηπείρου», το βράδυ της Δευτέρα, στην πόλη της Πρέβεζας.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης στην ομιλία του, υπογράμμισε, πως η εικόνα της Πρέβεζας αλλάζει, οι υπηρεσίες της αναβαθμίζονται και ζήτησε «καθαρή νίκη» από την πρώτη Κυριακή, για να μπορέσει η Πρέβεζα, όπως και η Ήπειρος, «χωρίς εμπόδια να πάει ακόμη ψηλότερα».

Κάθε μεγάλο έργο έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη, τόνισε ο Αλ. Καχριμάνης και μεταξύ άλλων ανέφερε τις εξής παρεμβάσεις:

  • Οι αποχετεύσεις και οι βιολογικοί καθαρισμοί: τελείωσε της Πάργας, κατασκευάζονται σε Λούτσα-Κανάλι, σε όλη την παραλία, προχωράνε σύντομα σε Καναλάκι και Αμμουδιά
  • Η Πρέβεζα αποκτά νέα σύγχρονη είσοδο. Ήδη στάλθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για τις απαλλοτριώσεις. Ο χώρος της Αρχαίας Νικόπολης ενοποιείται και  ανοίγει έτσι και ο δρόμος για την ένταξή της στα μνημεία της  Unesco.
  • Προχωρούν οι διαδικασίες στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα: Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες, αναμένεται η τελική έγκριση από το ΚΑΣ.  
  • Προχωρά η σύνδεση Κόμβου Καμπής με τη Γέφυρα Καλογήρου, διαθέτοντας 35 εκ. ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ. 
  • Νέοι κόμβοι κατασκευάστηκαν, κατασκευάζονται ή βρίσκονται στη διαδικασία κατασκευής για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας (Σε Αμμουδιά, Βράχο, Φιλιππιάδα, Λιποχωβίτη (Ζέφυρος), Καψιώχα, Μονολίθι, Καμπή –Γέφυρα Καλογήρου, Γέφυρα στην είσοδο του Καναλακίου).

 

Show Buttons
Hide Buttons