«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κατατέθηκε η υποψηφιότητα στο Πρωτοδικείο

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κατατέθηκε η υποψηφιότητα στο Πρωτοδικείο

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι ξανά» κατέθεσαν σήμερα Πέμπτη, νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων όλα τα προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη συμμετοχή του συνδυασμού και των υποψηφίων του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, δήλωσε: «Και επισήμως από σήμερα οι Ορίζοντες Ηπείρου διεκδικούν το δικαίωμα να αλλάξουν την Ήπειρο. Να την καταστήσουν μια Περιφέρεια πρώτη στην ανάπτυξη και πρώτη στην εργασία, το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ισχύει τις τελευταίες δεκαετίες.

Επί δύο χρόνια, σε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό, οι Ορίζοντες επισκέφθηκαν κάθε χωριό της Ηπείρου, μίλησαν με τους κατοίκους, τους άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματά τους. Με βάση τα συμπεράσματα από τις δεκάδες κοινωνικές διαβουλεύσεις καταρτίστηκε το «σχέδιο e» το οποίο αποτελεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου την επόμενη τετραετία.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο αναγέννησης της Ηπείρου με βάση την αρχή της Περιφερειακότητας. Με διοίκηση χωρίς διακρίσεις και πελατειακές σχέσεις. Με θέληση για δουλειά και συνεργασία με όλους. Με αποδεδειγμένη εμπειρία και διεθνή απήχηση, με αξιοπιστία σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία αυτού του Μαραθωνίου τα μηνύματα που λαμβάνουμε από παντού μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα ώστε να γλυτώσει η Ήπειρος από την κλίκα των ξεπεσμένων, η οποία ευθύνεται για πολλές χαμένες δεκαετίες.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον. Για ένα νέο μοντέλο περιφερειακής διακυβέρνησης, για τον εξορθολογισμό των οικονομικών. Για την μεγάλη αλλαγή που επιβάλλει η Ιστορία, ο πολιτισμός και η υπερηφάνειά μας.

Καλούμε κάθε Ηπειρώτη να συστρατευθεί μαζί μας για φτιάξουμε την Ήπειρο που μας αξίζει».

  • Οι Ορίζοντες Ηπείρου ευχαριστούν την υποψήφια με το συνδυασμό, Μαρίνα Καλιαμούρη, για τη νομική της υποστήριξη.
Show Buttons
Hide Buttons