«Ορίζοντες Ηπείρου»: «Στα καφενεία έσυραν την παραγωγική Ήπειρο…»

«Ορίζοντες Ηπείρου»: «Στα καφενεία έσυραν την παραγωγική Ήπειρο…»

Συμφωνεί με την περιφερειακή αρχή ότι οι Ηπειρώτες στα καφενεία γνωρίζουν την αλήθεια για την ανεργία στην Ήπειρο… η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου»…

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της εκλεγμένης παράταξης του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος, ανταπαντώντας σε ανακοίνωση της Περιφέρειας για την ανεργία στην Ήπειρο, προειδοποιεί πως για κάθε θέμα θα υπάρχει τεκμηριωμένη απάντηση.

Σε γραπτή δήλωση της παράταξής του, τονίζεται πως «Η ανάλυση Περιφερειακής Αρχής επί των στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την ανεργία που τοποθετούν την Ήπειρο σταθερά στην κορυφή των ποσοστών της χώρας, είναι τόσο φαιδρή όσο φαιδρός ήταν και ο χαρακτηρισμός που είχε διατυπώσει πριν από δύο μήνες, περί ανυπόστατων στοιχείων.

Το μόνο στο οποίο συμφωνούμε με την Περιφερειακή Αρχή είναι το γεγονός ότι την πραγματικότητα δυστυχώς την γνωρίζουν πολύ καλά στα καφενεία. Γιατί εκεί ακριβώς έχει σύρει όλη την παραγωγική Ήπειρο -με τους ερασιτεχνισμούς της και την έλλειψη πολιτικής γνώσης, διορατικότητας και οράματος- να πίνει καφέ από το πρωί μέχρι το βράδυ κοιτώντας το ταβάνι είτε τρώγοντας τις συντάξεις των παππούδων τους είτε απομυζώντας τις οικονομίες των γονέων τους».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Η εποχή των δηλώσεων χωρίς ουσία, χωρίς ρεαλισμό και με «δημιουργική λογιστική» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Θα υπάρχει πάντοτε μια σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση».

Show Buttons
Hide Buttons