Ούτε πέντε μήνες δεν έμεινε όρθιο το «έργο» της Περιφέρειας στο δρόμο για Σαρακίνικο

Ούτε πέντε μήνες δεν έμεινε όρθιο το «έργο» της Περιφέρειας στο δρόμο για Σαρακίνικο

Ούτε πέντε μήνες όρθιο δεν έμεινε έργο αντιστήριξης της Περιφέρειας Ηπείρου στο δρόμο προς το Σαρακίνικο, το οποίο παραδόθηκε τον Μάιο του 2020!

Το έργο κατέρρευσε σμπαραλιάζοντας και την αξιοπιστία της Περιφερειακής Αρχής που πετάει χρήματα σε έργα που δεν κατασκευάζονται με σωστές προδιαγραφές και προφανώς δεν ελέγχονται ως προς την επάρκειά τους από τις επιβλέπουσες υπηρεσίες της. Το ίδιο συνέβη και στην Περιοχή της Κόνιτσας τα τελευταία χρόνια. 

Στην είδηση της κατάρρευσης του έργου αναφέρεται με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου»  κάνοντας λόγο για τσαπατσουλιά, κακοτεχνίες και σπατάλη πόρων, «απτό παράδειγμα για τον τρόπο που διοικείται η Ήπειρος»…

Η παράταξη Ριζόπουλου όμως, δε μένει μόνο στις πολιτικές ευθύνες που αποδίδει στον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στ. Ιωάννου αλλά και στις υπηρεσιακές, αφού κατονομάζει τον επιβλέποντα μηχανικό (κ. Αργύρη Νάκο, μηχανικό δομικών έργων ΤΕ) και απευθύνει και σε αυτόν τις ερωτήσεις… 

  1. Ποιος κατασκεύασε το έργο;

2. Πόσο έχει κοστίσει;

3. Με ποια διαδικασία έγινε η ανάθεση;

4. Εάν έχει παραδοθεί το έργο και έχει ελεγχθεί το αποτέλεσμα;

Επιπρόσθετα η παράταξη Ριζόπουλου καταλήγει λέγοντας: «Κύριε Νάκο ειδικά εσείς οφείλετε να απολογηθείτε εκ της θέσεως σας καθότι είστε και υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου, στο τμήμα Δομών Περιβάλλοντος που υπογράφει και τις μελέτες και να απαντήσετε στο εξής ερώτημα: Έχετε εγκρίνει τη συγκεκριμένη μελέτη με την υπογραφή σας;».

 

Και από την παράταξη «Ήπειρος Όλον»

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται με ανάρτησή του στο facebook ο περιφερειακός σύμβουλος Πρέβεζας της παράταξης «Ήπειρος Όλον» κ. Παύλος Φραγκούλης. Ρωτώντας μεταξύ άλλων: 

  • Ποιος είναι ο υπεύθυνος-ανεύθυνος κατασκευής του έργου;
  • Ποιος παρέλαβε και με ποια κριτήρια το εν λόγω έργο;
  • Την αποκατάσταση θα την χρεωθούν για άλλη μια φορά οι φορολογούμενοι πολίτες;

 

Show Buttons
Hide Buttons