Ο Αυγενάκης βλέπει «μπλε» τους Γιαννιώτες γιατρούς…

Ο Αυγενάκης βλέπει «μπλε» τους Γιαννιώτες γιατρούς…

Βάφτισε «γαλάζιο» τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αφορμή τη νίκη στους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, δυνάμεων που αναφέρονταν στη ΝΔ, ο κ. Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η επικράτηση στελεχών της παράταξής μας στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων της χώρας είναι μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων και σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται.

Τις νίκες αυτές, επισφραγίζει η επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και μάλιστα με αυτοδυναμία και ποσοστό 54,7% που για πρώτη φορά καταγράφεται από τη δεκαετία του 1980.

Ανάλογες νίκες πέτυχαν οι παρατάξεις των Ιατρικών Συλλόγων που στηρίζουν τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και πολλές άλλες πόλεις…».

Η Ιατρική Συνδικαλιστική Κίνηση Ιωαννίνων μπορεί να σάρωσε στις εκλογές του ΙΣΙ –εδώ – στην παράταξη μετέχει η απερχόμενη πρόεδρος και εκ νέου υποψήφια Σταυρούλα Τσιάρα που έχει αναφορά στο χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά αυτό δε βαφτίζει ολόκληρη την παράταξη ΝΔ…

Show Buttons
Hide Buttons