Ο α λ ι ε ύ ς . . .

Ο α λ ι ε ύ ς . . .

sms: Η αντίληψη ότι οποιαδήποτε παρανομία μπορεί να μένει ατιμώρητη, αν υποδαυλίζεται από πολιτικά κόμματα ή αν βαφτίζεται «αγωνιστική κινητοποίηση», θα πρέπει -επιτέλους- να σταματήσει σ’ αυτήν τη χώρα. Νισάφι πια.

 

Κρίμα

«Ο Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο»… «Ο Μητσοτάκης είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο. Εμφανίζεται ως εγγύηση της επιχειρηματικότητας, όμως, από ό,τι καταλαβαίνω οι μεγάλοι επιχειρηματίες είναι εντάξει με τον Τσίπρα». 15/11/2018, δηλώσεις Μ. Ανδρουλάκη.

Θα μου πείτε τι πήγα και θυμήθηκα και εγώ τώρα… Το αναφέρω σαν παράδειγμα, απ’ τα πολλά, της λάθος πολιτικής εκτίμησης για κάποιον που σου αποδεικνύεται «εκ του τελευταίου εκβάντος» άλλος.

Βέβαια δεν περιμέναμε τον Μίμη να μας πει ότι οι ολιγάρχες ήταν με τον Τσίπρα. Το βλέπαμε και μόνοι μας. Γιατί απλούστατα ο αριστερός όταν μιλάει για επιχειρηματικότητα σκέπτεται ένα ιδιωτικό κράτος. Αλλά εκείνο το πρώτο τι το ’θελε;

Aλήθεια που χάθηκε η λαλίστατη αυτή ψυχή; Σταμάτησε να γράφει όπως ο δημοσιογράφος Γ. Λακόπουλος μετά το κάζο των εκλογικών εκτιμήσεών του; (πάντως αγαπάμε Μίμη απ’ τα βιβλία του).

Αμ’ εκείνος ο έρμος ο Ραγκούσης δεν το’ κλεινε και καθόλου το ρημάδι το στοματάκι του τότε για να μην ξευτιλίζεται τώρα τόσο πολύ. Tότε (2017): «Τύφλα να έχει η διαπλοκή και ο παλαιοκομματισμός της μεταπολίτευσης μπροστά στα σκοτεινά φαινόμενα διαπλοκής γύρω από τις τηλεοπτικές άδειες με τον Καλογρίτσα. Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μεταχειρίζεται το κράτος ως φέουδο»… « ή ΣΥΡΙΖΑ ή πρόοδος».

Τώρα, βουλευτής γαρ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα απ’ την μήνυση και το υπόμνημα Καλογρίτσα για την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο δε «προοδευτισμός» του τότε κατέληξε σήμερα στο: «Οι καταλήψεις είναι μέσο αυτοπροστασίας των μαθητών»!

Θα μου πείτε ποιος έχασε τη ντροπή για να την βρει ο Ραγκούσης, αλλά ειλικρινά τέτοιο χυδαίο καιροσκοπισμό δεν ματάδα. Είναι ο ορισμός του πολιτικού γενιτσαρισμού.

Κρίμα.

Τη στήλη επιμελείται και…

Ψαρεύει (όταν δεν γράφει…) ο Γρηγόριος Φαρμάκης

(ΥΓ: «Χτυπάει» χωρίς πρόγραμμα)

Show Buttons
Hide Buttons