Ο Δήμος Ιωαννιτών προκαλεί αμηχανία στην τοπική ΝΔ…

Ο Δήμος Ιωαννιτών προκαλεί αμηχανία στην τοπική ΝΔ…

Με ένα πλατύ χαμόγελο που έκρυβε αμυδρά ενοχή… για το γεγονός ότι ένα ακόμα χρονοδιάγραμμα για την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου της ΝΔ στο Δήμο Ιωαννιτών έπεσε έξω, προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Θόδωρος Τζαρούχης, για το θέμα που προκαλεί αναβρασμό στην τοπική ΝΔ, τον τελευταίο καιρό.

Στην αρχή, ο ίδιος ο πρόεδρος έλεγε πως μετά την εμφάνιση στη ΔΕΘ του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι επιτελείς του κόμματος θα ασχοληθούν επισταμένως με την υποψηφιότητα της πρωτεύουσας της Ηπείρου. Μετά άρχισαν τις ετοιμασίες να υποδεχτούν στην Ήπειρο, τον πρόεδρο του κόμματος, με την προσμονή πως ίσως και να λυνόταν τότε, η εκκρεμότητα… Μετά, το χρονοδιάγραμμα τέθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ: «μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, η ΝΔ θα έχει υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννιτών»! Πάλι έξω έπεσαν…

Πώς να αντιδράσει λοιπόν ο κ. Τζαρούχης όταν ρωτήθηκε σε δηλώσεις του, το μεσημέρι της Τρίτης;

Με λίγο αμήχανο γέλιο και πολλές λέξεις που δηλώνουν πιθανότητα…

«Ενδεχομένως, κατά πάσα πιθανότητα, να μην το δέσουμε (κόμπο), ενδεχομένως η ΝΔ ως το τέλος της εβδομάδας, να ανακοινώσει αν τυχόν… μπορεί… να στηρίξει κάποιον υποψήφιο στο Δήμο Ιωαννιτών…» ήταν η γεμάτη αβεβαιότητα δήλωση του κ. Τζαρούχη.

Η τοπική ΝΔ τόνισε ωστόσο πως επιθυμεί να επιλεγεί υποψήφιος και να στηριχθεί από το κόμμα, ώστε να μην μπερδευτεί ο κόσμος. Υπάρχει πάντως, πάντοτε η πιθανότητα να μην στηρίξει κανέναν υποψήφιο η ΝΔ.

Το ενδεχόμενο αυτό από πολλούς θεωρείται ως έμμεση στήριξη στο Μωυσή Ελισάφ…

Show Buttons
Hide Buttons