Ο Δήμος Μετσόβου κάνει την αρχή: Δεν θα δώσει άδειες για πανηγύρια

Ο Δήμος Μετσόβου κάνει την αρχή: Δεν θα δώσει άδειες για πανηγύρια

Ο Δήμος Μετσόβου γίνεται ο πρώτος Δήμος στην Ήπειρο που ανακοινώνει πως δεν θα δώσει άδειες για διεξαγωγή πανηγυριών κατά το φετινό καλοκαίρι, λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Κώστα Τζαφέα, ο Δήμος δεν θα χορηγήσει άδειες για χρήση κοινόχρηστων χώρων σε όλο το Δήμο και ως εκ τούτου, δεν είναι εύκολο να διεξαχθούν πανηγύρια στο Δήμο Μετσόβου πλέον, με την εξαίρεση των ιδιωτικών χώρων.

Η απόφαση του Δημάρχου Μετσόβου δεν αποκλείεται να πηγάζει από τον Μετσοβίτη Περιφερειάρχη Ηπείρου καθώς είναι γνωστή η στενή συνεργασία των δύο αυτοδιοικητικών ανδρών και ως εκ τούτου, μπορεί και να είναι ένα μήνυμα προς όλους τους Δήμου της Ηπείρου, να αποφασίσουν ανάλογα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαφέας λέει στην ανάρτησή του: «Μετά τα τελευταία ανησυχητικά νέα που αφορούν τα κρούσματα με την διάδοση του ιού, κρίνω σωστό να μην επιτρέψουμε στον Δήμο μας οποιαδήποτε εκδήλωση ή πανηγύρι για φέτος. Έτσι δεν θα χορηγηθεί άδεια για χρήση κοινόχρηστου χώρου σε όλο τον Δήμο για διοργάνωση πανηγυριών. Πιστεύω ότι μπροστά στο αγαθό της υγείας ας θυσιάσουμε για μια χρονιά την οποία διασκέδασή μας, επιδεικνύοντας με την στάση μας ατομική ευθύνη έναντι του εαυτού μας, των διπλανών μας και του κοινωνικού συνόλου. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ LOCKDOWN».

Show Buttons
Hide Buttons