Ο καθυστερημένος «Ξενοκράτης» και η δημοτική αρχή

Ο καθυστερημένος «Ξενοκράτης» και η δημοτική αρχή

Άρχισε τις προηγούμενες ημέρες, με κονδύλια της περασμένης χρονιάς, καθώς αναμένονταν παραδοσιακά να έλθουν τα φετινά χρήματα με καθυστέρηση… η διαχείριση του πρασίνου και πιο συγκεκριμένα το κόψιμο των παρόδιων χόρτων από τα συνεργεία του εργοταξίου του Δήμου Ιωαννιτών.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία και για τη διαμόρφωση των αντιπυρικών ζωνών, με μηχανήματα του Δήμου.

Αυτό που ξεχώρισε πάντως από τις σημερινές δηλώσεις του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου πολιτικής προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών, Δημήτρη Νάστου, εντοπίζεται πρόβλημα στην εφαρμογή του σχεδίου «Ξενοκράτης».

Το σχέδιο «Ξενοκράτης» είναι σχεδόν το ίδιο σε όλη τη χώρα, αλλά ο κ. Νάστος αναφέρθηκε σε εσωτερικές δυσλειτουργίες της δημοτικής αρχής. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «έχουμε δώσει στην οικονομική υπηρεσία και στο τμήμα προμηθειών εδώ και έξι – επτά μήνες τη μελέτη και ακόμα δεν έχει ανατεθεί η εργασία«…

Η σημασία της συγκεκριμένης καθυστέρησης, αν όντως υπάρχει, είναι μεγάλη για τη λειτουργία του Δήμου Ιωαννιτών σε συνθήκες που όλοι απευχόμαστε να προκύψουν στην περιοχή, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος που ο κ. Νάστος επέλεξε να ρίξει τα βέλη του κατά συναδέλφων του στη δημοτική αρχή, είναι άγνωστος…

Show Buttons
Hide Buttons