Ο Καμίνης δεν ξέρει ακόμα… τι γίνεται στην Ήπειρο (βίντεο)

Ο Καμίνης δεν ξέρει ακόμα… τι γίνεται στην Ήπειρο (βίντεο)

Ελλιπώς ενημερωμένος για τα συμβαίνοντα στην Ήπειρο, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της επιτροπής των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκ μέρους του «Κινήματος Αλλαγής», Γιώργος Καμίνης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων του είχε εγκαίρως γνωστοποιήσει την ανακοίνωσή της κατά του Γιώργου Ζάψα για την απόπειρα συνεύρεσης της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» με την «Ήπειρος Ανατροπής» αλλά αυτό που εκτίμησε μόνο στις δηλώσεις του ερωτηθείς ο κ. Καμίνης ήταν πως δεν είναι ώριμος χρόνος για ζυμώσεις τώρα… Στη σχετική ερώτηση παρατήρησε επίσης πως δεν έχει πλήρη ενημέρωση για το θέμα.

Κακώς θα πούμε εμείς που παραδέχτηκε την άγνοιά του για ένα θέμα που ήταν ψηλά στην επικαιρότητα τις προηγούμενες μέρες, να έρχεται ο υποτίθεται υπεύθυνος των αυτοδιοικητικών του ΚΙΝΑΛ και να λέει… «θα μάθω…».

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές στήριξης των εν ενεργεία αυτοδιοικητικών στελεχών όπως οι Περιφερειάρχες Αρναουτάκης, Κατσιφάρας, οι Δήμαρχοι Μπέγκας, Μπουτάρης κα., ο κ. Καμίνης υιοθέτησε την γραμμή της προέδρου.

Ακόμα και για τη στήριξη εν ενεργεία στελεχών πάντως, όπως ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, υπάρχουν στελέχη του ΚΙΝΑΛ που δεν κρύβουν τον σκεπτικισμό τους για την χωρίς όρους στήριξη στις επερχόμενες εκλογές. Ο Μιχάλης Κασσής είναι ένας από αυτούς που έχουν εκφραστεί αρνητικά για το έργο του Θωμά Μπέγκα, ενώ σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Ηπείρου ο κ. Κασσής υποστήριξε μιλώντας στη ΒΗΜΑ Τηλεόραση πως το κόμμα πρέπει να στηρίξει νέο υποψήφιο Περιφερειάρχη και κάλεσε το Γιώργο Ζάψα να δηλώσει σήμερα ευθέως που πρόσκειται πολιτικά.

 

Show Buttons
Hide Buttons