Ο Μιχάλης Νάτσης, Συντονιστής Διεύρυνσης και Οργάνωσης Συνεδρίου των Οριζόντων Ηπείρου

Ο Μιχάλης Νάτσης, Συντονιστής Διεύρυνσης και Οργάνωσης Συνεδρίου των Οριζόντων Ηπείρου

Η οργάνωση της δομής των Οριζόντων Ηπείρου συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς για τη διαμόρφωση του «σχήματος», που  θα διεκδικήσει την Περιφέρεια του 2023. Κομβικής σημασίας για την ανάδειξη οργάνων σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποτελεί η συγκέντρωση μελών που έχει ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας (https://bit.ly/2ImHZZY) και το εσωτερικό συνέδριο που έχει προσδιοριστεί βάση καταστατικού.

Ως εκ τούτου, σήμερα η παράταξη Ριζόπουλου ανακοινώνει πως την θέση του Συντονιστή Διεύρυνσης και Οργάνωσης Συνεδρίου αναλαμβάνει ο Μιχάλης Νάτσης.

Ο Μιχάλης Νάτσης είναι εκπαιδευτικός από τα Ιωάννινα. Σε δήλωσή του τονίζει: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να εντάσσομαι πλέον ενεργά στου Ορίζοντες Ηπείρου . Από τη θέση του Συντονιστή Διεύρυνσης και Συνεδρίου θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του επικεφαλής της παράταξης.  Η  Ήπειρος πρέπει να γίνει πρώτη γιατί ‘’ΓΙΝΕΤΑΙ’’».

Η δήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου αναφέρει τα εξής: «Γνωρίζω τον Μιχάλη εδώ και 30 χρόνια, ένας αφοσιωμένος εκπαιδευτικός, πολιτικοποιημένος, με άποψη και αγωνία για τον τόπο του. Όλα αυτά ήταν αρκετά για να του κάνω την πρόταση να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας των Οριζόντων Ηπείρου. Μιχάλη καλωσόρισες».

Show Buttons
Hide Buttons