Ο Ν. Γκόλας απαντά στο γενικό γραμματέα υποδομών για την «αξιοποίηση» του Αεροδρομίου (βίντεο)

Ο Ν. Γκόλας απαντά στο γενικό γραμματέα υποδομών για την «αξιοποίηση» του Αεροδρομίου (βίντεο)

Μια ξεκάθαρη και χωρίς περιστροφές απάντηση στο γενικό γραμματέα υποδομών Θάνο Βούρδα, έδωσε μιλώντας χθες βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΒΗΜΑ Τηλεόραση, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Νίκος Γκόλας.

Της υπουργικής απόφασης του Χρήστου Σπίρτζη, για την πιθανή παραχώρηση του αεροδρομίου Ιωαννίνων ακολούθησε μια σειρά αντιδράσεων από τους τοπικούς φορείς και μια συνάντηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου με το Δήμαρχο Ιωαννιτών στην οποία διατυπώθηκε η ανησυχία για το μέλλον του τοπικού αερολιμένα και εκφράστηκε η βούληση να αναζητηθεί επίσημη ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό.

Η γραπτή ανακοίνωση του Γιαννιώτη γενική γραμματέα υποδομών όμως, έριξε λάδι στη φωτιά και μετά τις όποιες χλιαρές αντιδράσεις, ο Νίκος Γκόλας δήλωσε πως τον ξάφνιασε αρνητικά η παρέμβαση του κ. Βούρδα, από τον οποίο στις πολλές συναντήσεις των τελευταίων μηνών, ουδέποτε τέθηκε το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου.

O κ. Γκόλας αναρωτήθηκε σε ποιο μέρος θα μπορούσε να επενδύσει ο ιδιώτης που πιθανά θα αναλάβει μετά από μια διαδικασία ιδιωτικοποίησης, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Εξέφρασε την αποφασιστικότητα των τοπικών φορέων να μη γίνει αποδεκτή καμία πρόχειρη απόφαση του κεντρικού κράτους, όταν μάλιστα, κατά τα λεγόμενα του κ. Βούρδα, συζητάμε για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων με ορίζοντα 20ετίας και πλέον… 

Show Buttons
Hide Buttons