Ο Χασάν κι ο Εσκομπάρ!

Ο Χασάν κι ο Εσκομπάρ!

Το αστυνομικό δελτίο της Παρασκευής 20/6 περιελάμβανε κατά διαβολική σύμπτωση, δύο ειδήσεις με ταυτόσημο περιεχόμενο: καλλιέργεια χασίς.

Μόνο που τα μεγέθη των δύο καλλιεργειών δε χωράνε σύγκριση: φυτεία ολόκληρη η μια, σε δασώδη περιοχή της Φιλιππιάδας με κοντά 2.000 δενδρύλλια, οι ιδιοκτήτες της οποίας αναζητούνται. Και 23 δενδρύλλια από την άλλη, μπροστά σε δύο οικίσκους του προσφυγικού καμπ του Κατσικά, των οποίων οι δύο καλλιεργητές συνελήφθησαν από την Αστυνομία, στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης. 

Πού είναι η είδηση για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Μα φυσικά στην δεύτερη περίπτωση. Δεν έχει σημασία η έκταση της εγκληματικής πράξης, σημασία έχει ότι οι ένοχοι είναι αλλοδαποί και διαμένουν σε μια προσφυγική δομή που πληρώνει το κράτος ή οι διεθνείς οργανισμοί κτλ. κτλ.

Η αναζήτηση των δαιμόνων που στη συγκεκριμένη περίπτωση μας φέρνουν τα ναρκωτικά, γιατί ως γνωστόν αυτά είναι του διαβόλου και εντελώς άγνωστα στην ελληνική ράτσα.

Και τα like όπως και τα κλικ πέφτουν βροχή και συνεχίζουμε να ζούμε μακάριοι μέσα στην υποκρισία μας, για τους καλούς εμάς και τους κακούς «άλλους»  

Show Buttons
Hide Buttons