Πάρ’ τε το αλλιώς, κύριοι της ΝΔ! (βίντεο)

Πάρ’ τε το αλλιώς, κύριοι της ΝΔ! (βίντεο)

H NΔ και τα άλλα κόμματα, δικαίως κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ πως επιχειρεί να πολώσει το πολιτικό κλίμα για να ωφεληθεί από τη δημιουργία ενός διπόλου, στις επερχόμενες εκλογές που θα εξαφανίζει τελείως, δυνάμεις στο ενδιάμεσο του πολιτικού χώρου που καλύπτουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στη ΝΔ, υπάρχει ο πιο κόσμιος πολιτικά, λόγος στελεχών που μιλούν με επιχειρήματα κατά της κυβέρνησης και οι άλλοι, της… «σχολής» Γεωργιάδη, οι φωνασκούντες ή ομιλούντες με σκληρό έως υβριστικό πολιτικό λόγο κατά των αντιπάλων τους.

Η τελευταία στάση λέει «ο Τσίπρας» και όχι «ο Πρωθυπουργός» ή «ο κ. Τσίπρας», λέει «ο εχθρός μας» και όχι ο «αντίπαλός μας»… Στη «σχολή» Γεωργιάδη εντάσσει εαυτήν και η νυν βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου – το Μισέλ προστέθηκε από τους Αθηναίου δημοσιογράφους, γιατί όσο τη γνωρίζαμε ως δημοτική σύμβουλο, την κ. Ασημακοπούλου, την αποκαλούσαμε απλά, Άννα… 

Με τα όσα δήλωσε, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, την Παρασκευή, στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για τις ευρωεκλογές, έδειξε να ενστερνίζεται έναν πολιτικό λόγο απαξιωτικό για τη σημερινή κυβέρνηση, ο οποίος στην ουσία του δεν είναι λάθος, απλά μπορεί να αφήσει αυτό να το κάνουν οι τρίτοι, όπως εγώ, γιατί χρέος της επόμενης κυβέρνησης είναι να ενώσει και όχι να συνεχίσει τον καταστροφικό διχασμό που προκάλεσαν οι περίφημες αντιμνημονιακές δυνάμεις, από το 2010 ως και σήμερα.

Και στο τέλος τέλος, δεν είναι πειστικός αυτός που χρεώνει όλα τα δεινά της Μεταπολίτευσης στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το μεγαλύτερο «έγκλημα» του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως αποδείχτηκε όμοιος με τους προηγούμενους… Και τους… προηγούμενους… ο ελληνικός λαός θέλησε να τους ξεφορτωθεί, πριν από τέσσερα χρόνια. Δε γίνεται ξαφνικά να τους ξαναπεθύμησε, όσο και να απογοητεύτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τα πασοκο-δεξιά «ρετάλια» του.

Show Buttons
Hide Buttons