Πανελλαδικές εξετάσεις: Ημέρα βαθμών…

Πανελλαδικές εξετάσεις: Ημέρα βαθμών…

Ημέρα ανακοίνωσης των βαθμολογιών και το επόμενο βήμα γίνεται σήμερα για τους υποψήφιους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, με τη γνωστοποίηση των βαθμολογιών τους από το Υπουργείο Παιδείας.

Νωρίς το πρωί οι βαθμοί έφτασαν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από κει παρέλαβαν τις καταστάσεις οι διευθυντές των σχολείων για να τις αναρτήσουν το μεσημέρι στα σχολεία. Ωστόσο οι μαθητές μπορούσαν να δουν με τους κωδικούς τους από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας τους βαθμούς τους, χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία στα σχολεία τους.

Μια πρώτη αίσθηση του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας Μιχάλη Ράπτη ήταν πως οι μαθητές των Ιωαννίνων τα έχουν πάει αρκετά καλά, με την εξαίρεση της Χημείας όπου φέτος ως γνωστόν, έγινε σφαγή.

Είναι σαφές και αναμενόμενο πως συγκεκριμένες σχολές όπως οι Ιατρικές για παράδειγμα, θα δουν τις βάσεις τους να πέφτουν.

Εν τω μεταξύ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης των μηχανογραφικών και συνεχίζεται ως τις 15 Ιουλίου. Είναι δυνατή η προσωρινή αποθήκευση και μετά η οριστικοποίηση της δήλωσης από τους μαθητές.

Για οποιονδήποτε αντιμετωπίζει πρόβλημα, όπως επεσήμανε ο κ. Ράπτης θα υπάρχει η βοήθεια του σχολείου του, στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί για βοήθεια.

Show Buttons
Hide Buttons