Παραίτηση Κολόκα από τη θέση του αντιδημάρχου παιδείας

Παραίτηση Κολόκα από τη θέση του αντιδημάρχου παιδείας

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού & Εθελοντισμού, του Δήμου Ιωαννιτών υπέβαλε στον Θωμά Μπέγκα, ο Παντελής Κολόκας.

«Έχουμε ήδη εισέλθει σε προεκλογική περίοδο με έντονες διεργασίες. Δεδομένης της κομματικής μου ταυτότητος, την οποία υπηρέτησα και υπηρετώ αδιαλείπτως σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, και την οποία εσείς σεβαστήκατε απολύτως, θεωρώ πρέπον και ηθικώς επιβεβλημένο τούτη τη χρονική στιγμή να αποχωρήσω από την παρούσα δημοτική αρχή» τονίζει στην αρχή της επιστολής του κ. Κολόκας.

Αναφερόμενος στη συνεργασία των παρατάξεων το 2014, «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» και «Κοινωνία Πολιτών» σημειώνει: «Για περισσότερα από τέσσερα έτη εργαστήκαμε από κοινού για να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Δήμου Ιωαννιτών και των δημοτών αυτού, ώστε να εφαρμόσουμε τις κατά το δυνατόν βέλτιστες πολιτικές για τα τόσα φλέγοντα και δύσκολα προβλήματα της κοινωνίας μας. Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και η οποία καθιστά το έργο μας δύσκολο, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις από κοινού, στηριζόμενοι σε μια έντιμη συνεργασία, δομημένη πάνω σε ένα αυστηρό πλαίσιο αρχών και προγραμματικών συγκλίσεων, με απόλυτο αλληλοσεβασμό στη διαφορετική κομματική αφετηρία εκάστου εξ ημών.

Έχοντας τολμήσει μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα του 2014 συνεργασία, η οποία πολεμήθηκε και λοιδορήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής, από εκείνους που τώρα θα επιλέξουν να πράξουν το ίδιο, έχουμε ήδη προλάβει τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης πολιτικής που κάνει τις συνεργασίες απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την άσκηση διοίκησης, όσο και για την επίτευξη αποτελεσμάτων στον α΄ βαθμό της αυτοδιοίκησης, αλλά και μέγα ζητούμενο της κοινωνίας».

 

Show Buttons
Hide Buttons