Παραίτηση Μανταλόβα από τη θέση του αντιδημάρχου

Παραίτηση Μανταλόβα από τη θέση του αντιδημάρχου

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου προγραμματισμού και ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών, υπέβαλε την Πέμπτη, ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Ιωαννίνων με το ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Μανταλόβας.

Σε μια απολογιστική δήλωση, ο κ. Μανταλόβας επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: «Από το 2011 έως σήμερα είχα την τιμή να είμαι για δύο θητείες συμμέτοχος και συνδιαμορφωτής της πολιτικής δύο δημοτικών αρχών στον Δήμο Ιωαννιτών. 8,5 χρόνια έδωσα ένα καθημερινό αγώνα για την οριστική επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων ως Πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ, για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, για τον προγραμματισμό, προετοιμασία και υλοποίηση του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος έργων που είχε ποτέ ο Δήμος μας, ως αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Μανταλόβας τονίζει: «Από αύριο θα δώσω ένα δικό μου αγώνα για την επικράτηση των προοδευτικών ιδεών, των πολιτικών που ενώνουν και δεν διχάζουν, των δυνάμεων που έχουν στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, στα παιδιά μας».

 

Show Buttons
Hide Buttons