ΠΓΝΙ: Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει καρατομήσεις και εύνοια υπέρ «ημετέρων»

ΠΓΝΙ: Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει καρατομήσεις και εύνοια υπέρ «ημετέρων»

Επίθεση στη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εξαπολύει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύλλογο Εργαζομένων του ιδρύματος, Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση, με αφορμή τοποθετήσεις στο προσωπικό.

«Δεν χρειάστηκαν πάρα να περάσουν 4 μήνες θητείας για να γίνουν αέρας τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα προς τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο, για το αίσθημα δικαίου που θα επικρατήσει στο εξής στο Νοσοκομείο, και πως θα είναι ο Διοικητής όλων των εργαζομένων» τονίζει η ανακοίνωση που κάνει λόγο για «βόλεμα των δικών της παιδιών» και «εκδικητική συμπεριφορά απέναντι σε εργαζομένους που πρόσφεραν ψυχή όλα αυτά τα χρόνια».

«Το θέμα είναι η απουσία βούλησης της διοίκησης για μια διάφανη, δίκαιη και ενωτική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στη φάση της σοβαρής υγειονομικής κρίσης που διανύουμε. Επιλέγει να διχάσει τους εργαζόμενους, και να ανοίξει ένα τραύμα που δύσκολα θα κλείσει. Αντί ο Διοικητής να επιβραβεύσει και να εμψυχώσει το προσωπικό, το διχάζει, το παροπλίζει και το απογοητεύει, αναλαμβάνοντας ο ίδιος ρόλο Δερβέναγα στο Βιλαέτι του Πανεπιστημιακού με πρωτοπαλίκαρο το ίδιο πρόσωπο. Τον εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ, ή τον πρόεδρο του….. συλλόγου των εργαζομένων, ή  τον εκπρόσωπο τύπου της διοίκησης του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα περιστατικά που αναφέρει η ανακοίνωση, άσχετα με τις ανάγκες αντιμετώπισης του covid 19, είναι τα εξής: «καρατόμηση» των δύο Τομεαρχών της νοσηλευτικής υπηρεσίες, μετακίνηση σε άλλον Τομέα των Τομεαρχών του 1ου & 5ου Τομέα, «καρατόμηση» της Προϊσταμένης της Ογκολογικής, «καρατόμηση» της Προϊσταμένης των ΤΕΙ και της Προϊσταμένης Οφθαλμολογικής.

Show Buttons
Hide Buttons