Ποια είναι η τρίτη γυναίκα του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα

Ποια είναι η τρίτη γυναίκα του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα

Η Κατερίνα Σαραντοπούλου είναι το μόνο άγνωστο πρόσωπο από τις υποψηφιότητες που έγιναν γνωστές την Τετάρτη, για το Νομό Ιωαννίνων, από το ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής.

Η τρίτη γυναίκα του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα, είναι γεννημένη στην Καλαμάτα το 1986 και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στα Ιωάννινα παντρεμένη με τον Αστυνομικό Χρήστο Πρέντζα όντας μητέρα δύο κοριτσιών.

Είναι πτυχιούχος μεταφράστρια και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Θεωρία και Διδακτική της Μετάφρασης», με γλώσσες εργασίας τα Αγγλικά και τα Γαλλικά. Το 2007 φοίτησε για έξι μήνες στο Ινστιτούτο Μετάφρασης και Διεθνών Σχέσεων (ITIRI) στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής άσκησής της στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων, η Κ. Σαραντοπούλου ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό ως μέλος της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΠΑΣΠ στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών. 

Show Buttons
Hide Buttons